Taas on koittanut ASY:n perinteisen Suomenlinnan piknikin aika!

Kokoonnumme maanantaina 17.7. klo 14:00 rautatieaseman lähistöltä löytyvän Aleksis Kiven patsaan luona, josta suuntaamme klo 14:15 Suomenlinnan suuntaan.

Mikäli sää on sateinen, jakaannumme niin, että halukkaat jatkavat Suomenlinnaan, josta löytyy rakennus eväiden syömiseen myös sadesäällä. Vaihtoehtoisesti voi suunnata keskustasta löytyvään Bar Chapliniin .

Leiriydymme Suomenlinnan kirkon puistoon klo 15:15 alkaen ja viihdymme siellä sään salliessa taas iltaan asti. Jos olet ollut jo aiemmin ASY:n Suokki-piknikillä, tiedät mistä meidät suurin piirtein löytää. Jos olet ensikertalainen, katso oheisesta kuvasta sijaintimme: Olemme pinkin ellipsin rajaamalla alueella ja eiköhän meidät asseiksi tunnista... Eli majailemme hyvin lähellä päälaituria, kävelyä on n. 200 metriä.

Lautta lähtee kauppatorin laiturista, joka sijaitsee torin Katajanokan puoleisessa päässä. Lautalle käy HSL:n matkakortti ja siinä on vastaavasti vaihto-oikeutta kuin busseissa, metrossa jne. Matkakortille ladattava tai paikanpäällä paperisena ostettava 12 tunnin Suomenlinnanlippu maksaa 2,50€. Suomenlinnan lauttojen aikataulu ja lisätietoa Suomenlinnanlipusta löytyy oheisista linkeistä.

Suomenlinnan lautan aikataulu

Suomenlinnanlippu


Mukaan säänmukainen vaatetus, mielellään joku viltti tai pyyhe nurmella istumista varten sekä omat eväät, jotka kannattaa ostaa jo mantereelta, sillä kesäisin Suomenlinnan kauppa voi olla varsin ruuhkautunut. Jos haluat, voit ottaa mukaan myös uimavarusteet, pelejä, soittimia tai mistä puuhasta vaan tykkäät.

Tervetuloa!

0
0
0
s2sdefault