Tervetuloa Autismi- ja Aspergerliiton 20-vuotistapahtumaan ”Tunne autismi”, joka järjestetään Heurekan tiloissa Vantaan Tikkurilassa 28.10. kello 10-16!

Tämä on hyvän mielen autismitapahtuma, joka on maksuton ja avoin ihan kaikille. Odotamme osallistujia vauvasta vaariin!

Tule kuuntelemaan asiantuntijaluentoja, vertaisosaajien ja kokemusasiantuntijoiden puheenvuoroja, sekä nauttimaan viihdyttävästä oheisohjelmasta.
Järjestämme ohjelmaa kahdessa eri tilassa. Niiden ohjelmista osallistujat voivat valita kiinnostavimmat esiintymiset ja koota näin itselleen mieluisan kokonaisuuden.
Voit kuunnella kaikki puheenvuorot tai tulla kuuntelemaan vain yhtä luentoa. Välillä voit pitää taukoa, katsoa taikurin esiintymistä, käydä syömässä tai tutustumassa tiedekeskukseen. Tässä tapahtumassa mennään osallistujien ehdoilla!


OhjelmaTunne autismi -tapahtuman yhteydessä on mahdollisuus vierailla Heureka-tiedekeskuksen näyttelyissä puoleen hintaan!
www.heureka.fi

Mikäli olet aistiherkkä, ota tapahtumaan mukaan kuulosuojaimet tai muut tarvitsemasi apuvälineet. Järjestämme tapahtumapaikkaan myös hiljaisen tilan.

Tapahtuman asiantuntijaluennot ja kokemuspuheenvuorot auditoriossa striimataan. Jos et pääse paikalle, voit seurata tapahtumaa netin välityksellä suorana tai silloin kuin sinulle sopii.

Vinkki: Jos matka pääkaupunkiseudulle Tunne autismi -tapahtumaan on liian pitkä, voitte järjestää oman ’juhlan’ toiminta-alueellanne. Kutsukaa yhdistyksenne jäseniä katsomaan netin välityksellä live-lähetystä Tunne autismi -tapahtumasta ja viettäkää yhdessä mukava lauantaipäivä!


Tarkemmat tiedot "Tunne autismi"-tapahtumasta löydät täältä:
www.autismiliitto.fi/tunneautismi

Olet myös tervetullut seuraamaan tapahtuman Facebook-sivuja:
Tunne Autismi-tapahtuma


Nähdään Heurekassa!

0
0
0
s2sdefault