Vaikuta siihen, miten yhdistys palvelee jäseniään sekä siihen, miten autismikirjon aikuisten työllisyystilannetta voidaan tulevaisuudessa parantaa.

Kaikille yhdistyksen jäsenille on lähetetty jäsenrekisteriin ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen linkki yhdistyksen jäsenkartoitukseen. Mikäli sähköpostiosoitteesi on muuttunut, eikä kyselylinkki ole tullut perille, lähetä uusi sähköpostiosoitteesi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lähetämme sinulle uuden henkilökohtaisen linkin.

Yhdistyksen jäsenkartoitukseen vastaamalla sinulla on mahdollisuus parantaa aikuisten autismikirjolaisten asemaa kahdella tavalla:
Kartoituksessa kerätään sekä yhdistyksen toimintaa koskevaa palautetta että jäsenistön työllisyystilanteita ja työhyvinvointia koskevaa tietoa.

Yhdistystoimintaa koskevia vastauksia käytetään hyväksi ainoastaan toiminnan kehittämisessä, nykyisten ja tulevien jäsenten hyväksi, jotta voimme keskittyä toiminnassamme siihen, mikä palvelee jäsenistöämme parhaiten.

Työllisyystilanteita koskevaa tietoa keräämällä puolestaan pureudumme osa-alueeseen, jota ei toistaiseksi ole kartoitettu tarpeeksi kattavasti. Työllisyyttä ja työhyvinvointia koskevaa osaa käytetään opinnäytetyössä ja siitä pyritään kirjoittamaan ammatti- tai tutkimusjulkaisusarjassa julkaistava artikkeli.

Kaikista tuloksista tiedotetaan lisäksi yhdistyksen sivustossa, muilla yhdistyksen tiedotuskanavilla sekä yhdistyksen tapahtumissa.

Kyselyn toteuttaminen tapahtuu yhteistyönä yhdistyksen hallituksen jäsenten ja Vaasan yliopistossa henkilöstöjohtamista opiskelevan Minna Niemen kesken. Toivomme vastauksia aikuisilta (18 vuotta täyttäneiltä) henkilöiltä, joilla on autismin kirjon diagnoosi, tai jotka katsovat kuuluvansa kirjoon, vaikkei diagnoosia ole.

Kyselyyn voi vastata anonyymisti, eikä kyselyn tietoja julkaista muodossa, josta voisi tunnistaa yksittäisen henkilön. Halutessasi voit antaa yhteystietosi sekä luvan mahdollisiin yhteydenottoihin lisähaastatteluja varten. Yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Kysely on avoinna 3.12.2017 asti.
Kiitoksia arvokkaasta panoksestasi.

Yhteystiedot

> Lisätietoa kartoituksesta:

Yhdistyksen yhteyshenkilö
Heta Pukki
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Minna Niemi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

> Lisätietoa kartoitukseen liittyvästä tiedotuksesta:

Minttu Aalto
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

0
0
0
s2sdefault