VAVE: Yhdistyksen toimitila

pexels-photo-239886
Vakautta vertaistoimintaan- hanke etenee: Yhdistyksen käyttöön on vuokrattu hyvien kulkuyhteyksien varrelta löytyvä tila Hakaniemestä ( Vetehisenkuja 3, Helsinki). Tilassa on esteetön sisäänkäynti liikuntavammaisille.

Yhdistyksellä on nyt ensimmäistä kertaa oma toimitila, jota voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin:
Jäsenet voivat varata tilan ryhmien ja 'kahvila'-tyyppisten tapaamisten pitämiseen ilman erillisiä vuokrakuluja, tilassa voidaan järjestää pienimuotoisia koulutuksia ja se palvelee toimistona kaikessa yhdistyksen toiminnassa, esimerkiksi hallituksen kokousten ja verkostotapaamisten järjestämispaikkana. Tila toimii lisäksi hanketyöntekijöiden työpaikkana ja hankkeen fyysisenä keskipisteenä.

Tarkoituksena on luoda tilasta paikka, jossa mahdollisimman moni viihtyy. Sinulla on näin ollen mahdollisuus vaikuttaa suunnittelutyöhön:
Toimin tilan sisustamisen koordinaattorina ja otan mielelläni vastaan toiveita ja ehdotuksia koskien tilan kalustusta sekä varustelua. Kaikki palaute pyritään ottamaan huomioon, budjetin ja aikataulun suomissa rajoissa. Tila on tarkoitus ottaa käyttöön huhtikuun loppuun mennessä.

Voit antaa palautteesi tämän ketjun kommenteissa taikka sähköpostitse osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tila on lisäksi avoinna kaikille kiinnostuneille seuraavina ajankohtina:
Su 4.3. klo 20:30-21:00 (HERO:n sunnuntaiblokin jälkeen)
To 8.3. klo 16:00-18:00
La 10.3. klo 18:30-19:00 (HERO:n lauantaiblokin jälkeen)

Torstaina järjestettävässä esittelyssä on luvassa pienimuotoinen kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa.