YHDISTYS
Suomen Aspergeryhdistyksessä autismikirjon ihmiset ovat itse pääasiallisia toimijoita ja päätöksentekijöitä.

Yhteydenotot yhdistykseen

Koko yhdistystä koskevat tiedustelut, yhteistyötarjoukset ja aloitteet

• Koko hallitus: hallitus@asy.fi
  • Puheenjohtaja: puheenjohtaja@asy.fi
  • Yksittäiset hallituksen jäsenet: osoitteet muotoa etunimi.sukunimi@asy.fi, jäsenet Heta Pukki (pj), Teemu Wettenhovi (vara-pj), Antti Selki, Maija Oksanen, Jenny Forsell

Jäseneksi liittyminen, eroaminen, yhteystietojen muutokset

• Sihteeri: sihteeri@asy.fi

Jäsenmaksuja koskevat tiedustelut

• Taloudenhoitaja: taloudenhoitaja@asy.fi

Pääkaupunkiseudun vertaistoimintaa ja Vakautta Vertaistoimintaan -hanketta koskevat asiat, toimitilan varaaminen

• Hankepäällikkö Karelia Wilenius: karelia.wilenius@asy.fi
  • Hanketyöntekijä Emmi Varis: emmi.varis@asy.fi

Jos et ole varma, kenelle asiasi kuuluu, voit lähettää sen osoitteeseen info@asy.fi, jolloin hanketyöntekijät vastaavat siihen tai lähettävät sen eteenpäin.

Yhdistyksellä ei ole palveluneuvontaa, emmekä tuota sosiaali- tai terveyspalveluja. Palvelutarpeita koskevissa asioissa kehotamme kääntymään Autismi- ja Aspergerliiton palveluneuvonnan puoleen tai menemään paikallisiin vertaisryhmiin.

Vertaisryhmien osallistujilla on usein kokemustietoa siitä, miten lähialueiden palvelut toimivat, joten he saattavat pystyä auttamaan alkuun.

Autismi-  ja Aspergerliiton palveluneuvonnan yhteystiedot

YHDISTYKSEN TOIMITILA

Vetehisenkuja 3, 00530 Helsinki

puh 050 514 5875 (ke ja to klo 10-16)

Toimistolle voi poiketa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-16, tai muina aikoina sopimalla erikseen ajan hanketyöntekijöiden kanssa. Toimistolla on mahdollisuus tutustua yhdistyksen taide- ja käsityömateriaaleihin sekä kokous- ja koulutustekniikkaan, joita voi hyödyntää vertaistoiminnassa ja jäsenten aloitteesta järjestetyissä tilaisuuksissa.

Facebook-Sivu
Youtube-kanava