Ansku on AAVA-hankkeen uusi koordinaattori

Ansku 20.12.2021

Hei kaikki!
 
Olen Niina Anneli Kettunen eli tuttavallisemmin Ansku. Aloitin työskentelyn Autismikirjon avaimet vaikuttamiseen -hankkeen koordinaattorina joulukuun alussa. Olen ensitöikseni tutustunut ASY:n toimintaan ja jäseniin ja nyt haluan esittäytyä teille.
 
Työurani on ollut monimuotoinen ja olen tehnyt paljon erilaisia järjestö-, opetus- ja -kulttuurialan töitä. Peruskoulutukseltani olen journalistiikan kandidaatti ja opiskelen töiden ohella psykologian maisteriksi. Työssä minua ajaa eteenpäin pohjaton uteliaisuus ja tiedonjano. Pidän haasteista ja uskon vahvasti vaikuttamistyöhön. Ilahdun joka kerran, kun unelmat muuttuvat uudistuksiksi.
 
AAVA -hankkeen tavoitteena on tarjota meille kaikille mahdollisuus tulla kuulluksi. Jos sinulla on jokin asia, johon kaipaat muutosta tai aihe, josta haluat keskustella, ole yhteydessä minuun niina.kettunen@asy.fi

©2021 Suomen Autismikirjon Yhdistys