Lappeenrannan vertaisryhmä autismikirjon aikuisille

Lappeenrannan vertaisryhmä autismikirjon aikuisille

LPR ryhmä metsä

Tervetuloa mukaan Suomen Autismikirjon Yhdistys ASY ry:n aikuisten autismikirjolaisten vertaisryhmään! Mukaan ovat tervetulleita niin itse itsensä autismikirjon henkilöksi määritelleet kuin virallisella diagnoosillakin varustetut ihmiset. Ikäraja ryhmässä on 18.

Tapaamisissa voi esittäytyä, jos haluaa, mutta on mahdollisuus tulla vain yhdistyksen tarjoamille kahveille ja kuulostelemaan tunnelmaa. Myös tukihenkilön kanssa voi tulla paikalle. Tapaamiset ovat maksuttomia ja eivät edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Tapaamisiin voi tulla myös piipahtamaan vaikka osaksi aikaa. Tapaamisten teemoilla viritellään keskustelua, mutta muutoin tapaamiset ovat vapaamuotoisia.

Tapaamisiin voi ilmoittautua ja kysyä tarkempia tietoja osoitteesta asperger.lpr@gmail.com. Laita viestiä varsinkin, jos näyttää, että tarvitset opastusta paikalle löytämisessä! Koulun osoite on Marssitie 21, se on puutalojen muodostama pihapiiri Huhtiniemessä (ks kuva). Louhela-talon ovella on kyltti, josta tiedät olevasi perillä ASY:n ryhmässä.

 

Syksyn 2019 vertaisryhmät:

Ryhmät ovat klo 17.30-19.30.

4.8. Nenttien ihmeellinen maailma

11.9. Erityiset mielenkiinnon kohteet, ASY:n hanketyöntekijät Emmi ja Olli vieraina

9.10. Muistin haasteet

13.11. Arjen aistikokemuksia

11.12. Pikkujoulut ja kevään suunnittelua

 

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter