Tapahtumapaikat

Tapahtuma-paikat

Osa tapahtuman luennoista, alustuksista ja paneelikeskusteluista toteutetaan Kalliolan Setlementtitalolta käsin, jolloin niitä voi seurata live-videoina netissä. Osa toteutetaan etäluentotyyliin Zoomissa, jolloin niitä voi seurata Setlementtitalon auditorion valkokankaalta.

autvave@asy.fi

Saavutettavuus

AutVavessa autismikirjoon kuuluvien osallistujien tarpeet ovat etusijalla. Toiveita ja erityistarpeita pyritään huomioimaan mahdollisimman paljon, resurssien rajoissa.

ASY:n tapahtumatiimi pyrkii reagoimaan kaikkiin toiveisiin ja tiedusteluihin. Näitä voi lähettää osoitteeseen autvave@asy.fi tai tuoda esiin ASY:n vertaisryhmissä ja some-keskusteluissa.

Ohessa olevasta kalenterista löydätohjelman ajankohtaisen aikataulun ja tiedon Zoom -alustasta.

Kalliolan Setlementtitalo

Helsingissä pidettävä tapahtuman fyysinen osuus järjestetään Kalliolan Setlementtitalolla, Sturenkatu 11.

Tapahtuman käytössä on 80-paikkainen Auditorio, ja kerrosta alempana ryhmätyötilat Naapuruus 1 ja Naapuruus 2, sekä osan aikaa LiikeStudio, jossa järjestetään liikunnallista oheisohjelmaa. Lisäksi hyödynnetään ASY:n toimitilaa, joka on muutaman minuutin kävelymatkan päässä osoitteessa Fleminginkatu 25 D 46. Toimitila palvelee lounastauon aikana hiljaisena lounastilana, jossa voi lämmittää ja syödä omia eväitä.

Setlementtitalossa voimme oleilla myös aulatiloissa ja Olohuone-tilassa, mutta näissä voi liikkua muutakin yleisöä kuin AutVaven osallistujia.

Rakennuksessa on invavessat ja esteetön kulku kaikkiin tiloihin pyörätuolilla. Kuvia Setlemettitalon tiloista löytyy tältä sivulta.

Julkisilla paikalle pääsee helpoimmin Rautatientorilta bussilla 23 tai raitiovaunuilla 6, 7, tai 9, ja Pasilan asemalta busseilla 23, 500 ja 510.

Etätapahtuma -zoom

Tapahtuman Internetissä pidettävä osuus toteutetaan kahdella tavalla, joita vuorotellaan ohjelman mittaan:

  1. Zoom-webinaarina, jossa voi seurata puhujien esityksiä ja paneelikeskusteluja
  2. Zoom-kokouksina, joissa nettiosallistujat voidaan jakaa pienryhmiin käymään keskusteluja
Webinaariosuuksia seuraamaan mahtuu 500 henkeä. Ryhmäkeskusteluihin voidaan ottaa korkeintaan 90 osallistujaa.

Ilmoittautuneille osallistujille lähetetään sähköpostitse linkit ja liittymisohjeet. Paikalla on koko tapahtuman ajan vapaaehtoisia, jotka neuvovat tarvittaessa etäosallistujia Zoomin käytössä. Englanninkielisiä ohjeita Zoomin käyttöön löytyy Zoomin omilta tukisivuilta. Suomenkielistä ohjeistusta Zoomin käyttöön Windows 10 -ympäristössä löytyy täältä.

Osasta ohjelmaa tehdään videotallenteet, jotka tulevat myöhemmin katsottavaksi Suomen Autismikirjon yhdistyksen YouTube-kanavalla. Vain luvan antaneita esiintyjiä videoidaan, ei keskustelijoita tai kysymysten esittäjiä.