ILMOITUSTAULU

Vertaistoiminnan ilmoitustaulu – Ajankohtaista tietoa, lyhyesti

ASYn nettitoiminta 1.4. – 7.4.2020

Ke 1.4. klo 17:30-19:30:
Lappeenrannan vertaisryhmä salatussa facebook -ryhmässä. Jos olet joskus käynyt Lappeenrannan vertaisryhmässä ja haluat mukaan facebook -tapaamiseen, laita sähköpostia osoitteeseen asperger.lpr@gmail.fi. Tervetuloa keskustelemaan face-ryhmään tai vain seuraamaan keskustelua!

To 2.4. klo 12-14:
Autismitietoisuuspäivän teemakeskustelu klo 12-14: Autismikirjon työllistyminen ja työssä jaksaminen. Helsingin tuetun työllistämisen palveluissa työskentelevät Niko Lavonius ja Netta Tuominen kertovat käytännön keinoista ja kokemuksista autismikirjon tukemisessa. Annikka Suoninen kertoo suunnitteilla olevasta tutkimuksestaan, jolla hän haluaa kartoittaa työelämässä onnistumiseen vaikuttavia positiivisia tekijöitä.
Keskustelu toteutetaan Google Meet -tapaamisena, johon voi liittyä linkillä https://meet.google.com/jnk-mvci-tqg

Pe 3.4. klo 17:30-19:
Ilta-assit Google Hangouts Meetissä. Ryhmässä vapaata keskustelua autismikirjolaisten kesken. ASYn jäsenille on lähetetty kutsulinkki tähän ryhmään sähköpostitse. Jos et ole ASYn jäsen tai linkki on muutoin kadoksissa, voit pyytää sitä hanketyöntekijältä osoitteesta anssi.ovaskainen@asy.fi. Laitathan viestiä 3.4. klo 17 mennessä.

La 4.4. klo 15-17:
Yhteiskunnallisten asioiden ryhmä Tukinetissä. Ryhmän tarkoituksena on edistää autismikirjon ihmisten osallisuutta ja vaikuttamisen mahdollisuuksia. Kaikki autismikirjolaiset ovat tervetulleita, et tarvitse virallista diagnoosia tai yhdistyksen jäsenyyttä osallistuaksesi ryhmään. Keskustelua käydään vain kirjoittaen. Ryhmän tapaaminen toteutetaan Tukinetin chattina osoitteessa https://tukinet.net/teemat/yhteiskunnallisten-asioiden-ryhma/ryhmachatit/. Tähän chattiin liittymiseen ei tarvita tunnusten luomista Tukinet -palveluun.

La 4.4. klo 17:30-20:30:
Autismikirjon avoin kohtaamispaikka Discordissa. Kutsulinkki kanavalle: https://discord.gg/7cXHxEY. Autismikirjon avoimessa kohtaamispaikassa on tekstipohjaista, vapaata keskustelua autismikirjolaisten kesken. Kohtaamispaikkaan voi tulla ja sieltä voi lähteä mihin aikaan tahansa 17:30 ja 20:30 välillä. Keskustelua voi halutessaan tulla myös pelkästään seuraamaan. Lisätietoja ja ohjeistusta Discordin käyttöön: anssi.ovaskainen@asy.fi.

Ma 6.4. klo 17:30-19:00:
Autismikirjolla olevien vanhempien ryhmä Google Hangouts Meetissä. Jos olet itse autismikirjolla ja sinulla on lapsi tai lapsia, olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan! Liittymislinkki on https://meet.google.com/wue-eepa-exu. Jatkossa vanhempien ryhmää voidaan järjestää 1-4 kertaa kuussa osallistujien kiinnostuksen ja vetäjätilanteen mukaan.

Ti 7.4. klo 11:30:
Liikuntatuokio Google Hangouts Meetissä. Lisätietoja ja liittymislinkki ovat saatavissa täältä.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter