ILMOITUSTAULU

Vertaistoiminnan ilmoitustaulu – Ajankohtaista tietoa, lyhyesti

Kevätkokouksen järjestelyt

ASY:n kevätkokous järjestetään sunnuntaina 3.5. klo 11 etäkokouksena. Pyydämme jäseniä tarkistamaan liittymisohjeet kokouskutsusta, joka on saapunut sähköpostitse 9.4. tai paperikirjeenä huhtikuun alkupuolella niille, joita emme tavoita sähköpostitse.

Jos et ole varma, miten liittyminen ja osallistuminen sujuu, Zoom-kokousta on hyvä kokeilla lauantaina 2.5. harjoittelusessiossa. Silloin voimme ratkoa yhdessä mahdollisia ongelmia ja tutustua Zoomin työkaluvalikoimaan.

Jos etäosallistuminen ei ole mitenkään mahdollista, kokoukseen voi osallistua paikan päällä ASYn toimitilassa, osoitteessa Fleminginkatu 25 D 46, Helsinki. Pyrimme pitämään fyysisesti kokoontuvan joukon hyvin pienenä. Osallistujille on tarjolla kertakäyttökäsineitä ja -maskeja. Yli kymmentä henkeä emme voi ottaa tiloihin.

Kolme hallituksen varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä on erovuorossa. Ehdokkaaksi asettuvia pyydämme lähettämään lyhyet esittäytymiset, jotka voimme lisätä kokousmateriaaleihin. Myös kokouksen aikana voi asettua ehdolle ja esittäytyä.

Kysymyksiä ja ehdokkaiden esittäytymisiä voi lähettää osoitteeseen hallitus@asy.fi.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter