ILMOITUSTAULU

Vertaistoiminnan ilmoitustaulu – Ajankohtaista tietoa, lyhyesti

Vertaisryhmät 1.5. ja 2.5.

Vertaisryhmiimme ovat tervetulleita autismikirjolaiset tai sellaiseksi itsensä kokevat, virallista diagnoosia tai yhdistyksen jäsenyyttä et tarvitse. Osallistua voit mistä päin tahansa. Jos haluat ryhmistämme lisätietoja tai tarvitset teknistä tukea, laita viestiä hanketyöntekijälle: emmi.varis@asy.fi

Ohjeita Discordin käyttöön tietokoneella: https://asy.fi/yleinen/ohjeita-discordin-kayttoon-tietokoneella/ Ohjeita Google Hangouts Meetin käyttöön tietokoneella: https://asy.fi/yleinen/google-meet-tapaamisiin-osallistumisesta-tietokoneella/

Perjantaina 1.5. klo 17.30 – 19.00 Ilta-assit Google Hangouts Meetissä, liittymislinkki: https://meet.google.com/fdh-uamt-zrb Ilta-asseissa vapaata keskustelua autismikirjolaisten kesken äänellä, tekstillä tai molemmilla, videoyhteyttä voi halutessaan käyttää.

Lauantaina 2.5. klo 15 – 17 Yhteiskunnallisten asioiden ryhmä Tukinetissä. Ryhmän tarkoituksena on edistää autismikirjon ihmisten osallisuutta ja vaikuttamisen mahdollisuuksia. Ryhmän tapaaminen toteutetaan Tukinetin chattina osoitteessa https://tukinet.net/teemat/yhteiskunnallisten-asioiden-ryhma/ryhmachatit/ Tähän chattiin liittymiseen ei tarvita tunnusten luomista Tukinet -palveluun. Tukinetissä chattiin pääsee mukaan sitten, kun chatin ohjaaja on avannut sen.

Lauantaina 2.5. klo 17.30 – 20.30 Autismikirjon avoin kohtaamispaikka Discordissa, huomatkaa uusi kutsulinkki: https://discord.gg/AJaV9aq Keskustelu tapahtuu ainoastaan tekstillä ja keskustella voi vapaasti haluamistaan aiheista. Kohtaamispaikkaan voi tulla ja sieltä lähteä mihin aikaan tahansa 17.30 ja 20.30 välillä. Keskustelua voi halutessaan tulla myös pelkästään seuraamaan.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter