ILMOITUSTAULU

Vertaistoiminnan ilmoitustaulu – Ajankohtaista tietoa, lyhyesti

Vertaistoiminta heinäkuun aikana

Vanhempien ryhmä maanantaisin klo 17.30 – 19 Google Meetissä:
https://meet.google.com/wue-eepa-exu Tarkoitettu autismikirjolle itsensä mieltäville ja vanhemman, bonusvanhemman, isovanhemman tai muun vastaavan tittelin omaaville aikuisille! Täältä voi löytää vertaisia ja jorista kirjavan perhearjen havainnoista. Lisätietoja: helena.ohman@asy.fi

Lappeenrannan vertaisryhmä keskiviikkona 15.7. klo 17.30 – 19.30. Ryhmäkerran aiheena arjen haasteet. Tapaaminen Kuutinkulman ovella, osoite Valtakatu 23 LH 503, sään salliessa siirrytään siitä piknikille Rakuunanmäelle. Ota mukaan omat eväät, istuinalusta ja päähine ynnä muu säähän sopivat varusteet. Jos sää on huono, tapaaminen on sisällä, mutta 2 metrin turvavälejä ja käsihygieniaa noudatetaan. Lisätietoja ryhmästä: asperger.lpr@gmail.com

Ilta-assit perjantaisin klo 17.30 – 19 https://meet.google.com/fdh-uamt-zrb Ryhmässä vapaata keskustelua äänellä, tekstillä tai molemmilla, halutessasi myös videoyhteydellä.

Suomenlinnan piknik lauantaina 18.7. klo 15 – 17 Alkoholiton yhdistyksen tapahtuma klo 15–17. Kokoontuminen Kirkkopuistossa noin 200 metriä lauttalaiturista (ks. kuvan kartta). Jos et löydä, soita Arille puh. 045 128 5663. HUOM. Säävaraus! Tarkista vielä samana päivänä ASY:n kalenterista, onko tapahtuma mahdollisesti peruttu.

Autismikirjon avoin kohtaamispaikka lauantaisin klo 17.30 – 20.30 ASY:n yleinen-kanavalla Discordissa: https://discord.gg/fWGARnP Kohtaamispaikassa vapaata, tekstipohjaista keskustelua.

Karaoke ja musiikki-ideointi sunnuntaina 19.7. klo 17 – 19.30 Paikka sijaitsee 500 metriä Kalasataman tai Sörnäisten metrolta. Tarkemman osoitteen saat ilmoittauduttuasi. Vain kuusi ensimmäistä ilmoittautujaa mahtuu mukaan. Ilmoittautumiset viimeistään la 18.7. sähköpostilla: info(at)asy.fi

Autscape-satelliittitapahtuma ASY:n toimistolla Fleminginkatu 25:ssä 27.7 – 30.7. pävittäin klo 12-20. Englantilaisen Autscape -konferenssin ohjelman seuraamista, keskusteluja, kävelyjä ja muuta oheistoimintaa osallistujien toiveiden mukaan, välipalatarjoilu. Saunomismahdollisuus 28.7. klo 20 – 22. Pääohjelman luennot ja muut ohjelmanumerot tällä sivulla, aikataulu tarkentuu myöhemmin.
Osallistuminen ASY:n toimistolla on ilmaista, ja paikalle voi poiketa seuraamaan osia ohjelmasta oman valinnan mukaan. Ilmoittautumiset tämän linkin kautta.

Vertaistoimintaan voi tulla muutoksia, seuraathan ilmoitustaulua: https://asy.fi/kategoria/ilmoitustaulu/


Share on facebook
Share on google
Share on twitter