ILMOITUSTAULU

Vertaistoiminnan ilmoitustaulu – Ajankohtaista tietoa, lyhyesti

Vertaistoiminta vk 37

Toivomme, että kaikissa kasvokkain kokoontuvissa ryhmissä noudatetaan turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa, ja ryhmiin ei osallistuta, jos on flunssan oireita.

Keskiviikkona 9.9. klo 17.30–19.30 Lappeenrannan vertaisryhmä autismikirjon aikuisille Kuutinkulmassa, Valtakatu 23 LH 503, Lappeenranta. Tämän ryhmäkerran aiheena ruoka ja ruokavaliot – maistiaisia saa tuoda! Omat eväät ja kasvomaskin voi halutessaan ottaa, talo tarjoaa pientä purtavaa. Jos sää on lämmin, voidaan ryhmän aluksi sopia myös ulos lähtemisestä.

Lauantaina 12.9. Arkiassit klo 13–15 ASY:n toimistolla, Fleminginkatu 25, Helsinki. Alkuun pientä purtavaa ja vapaata seurustelua. Ohjatun keskustelun aihe on rutiinit.

Lauantaina 12.9. klo 17.30–20.30 Autismikirjon avoin kohtaamispaikka Discordissa. Kohtaamispaikassa on tekstipohjaista, vapaata keskustelua autismikirjolaisten kesken. Kutsulinkki: https://discord.gg/QR82Hv4

Sunnuntaina 13.9. klo 15–17 AS-kahvila HERO:ssa, Vilhonkatu 4 B 13, Helsinki. Vapaamuotoista, stressitöntä oleilua uusille ja vanhoille kävijöille.

Katso kalenterista lisätietoa tapahtumista. Muutokset mahdollisia.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter