Sydämellisesti tervetuloa kokeilemaan meditaatioryhmää!

ASY Meditaatioryhmä / ASY Meditation group

(English below)

Tapaamiset: Kerran kuussa

Päivämäärä: 27.1 kl 18 – 20 (pe.)

Paikka: ASY:n toimitila, Fleminginkatu 25 D 46, Helsinki

Ohjaajat: Alex Powe-Ignatius ja Kaisu Kurki

Huom! Pidämme tapaamiset paasiassa suomeksi, mutta Alex puhuu tarvittaessa myös englantia, ruotsia tai ranskaa.

Ota yhteyttä: 

alex@vapaaehtoiset.asy.fi

Lisätietoja:
Ryhmä on inklusiivinen, luottamusta ja turvaa luova tila.

 Alex & Kaisu aloittavat kuukausittaisen Meditaatioryhmän:
 
Tarkoituksena on kokeilla erilaisia tapoja harjoitella meditoivaa läsnäoloa. Pyrimme myös venyttelemään, ja verryttelemään keho, jotta mielen rauhoittuminen sujuisi helpommin. Keho vaikuttaa mieleen ja mieli kehoon.
Lähtökohtana on kunkin oma keho-mieli-tietoisuus-yhteyden havainnointi, eli jokainen on vastuussa omastaan.
 
Aluksi kuitenkin tutkaillaan mitä kehollisia esim. neurologisia tarpeita, toiveita tai haasteita on, jotta jokaiselle voi löytyä mielekäs tapa ja paikka harjoitella. Lopuksi on mahdollista tuoda esiin havaintoja ja jutella aiheesta.
///
 

Frequency: Once a month

Date:

 Sun 27.11(15:00-18:00), Pe 15.12(16:00-20:30). 

Place: ASY office Fleminginkatu 25 D 46, Helsinki

Group Leaders: Alex Powe-Ignatius and Kaisu Kurki

 
NB: We will hold the meetings mainly in Finnish, but Alex also speaks English, Swedish or French when necessary.
 
Additional info:
This is a safe and inclusive space. Come as you are, respect others and be respected. There are no prerequisites or even the need to be still or anything.
 
 Kaisu and Alex will be leading our monthly meditation group.
 
We will do some light stretching and physical exercises to get us ready for meditation, prepare a comfortable place to meditate that works for you and try different types of meditations each time so we can help you figure out which works best for you.
 
Alexista ja Kaisusta
 
(English below)
 
Alex on harjoittanut meditaation eri muotoja suunnilleen puolet elämästään ja on hyvin kiinnostunut tutkimaan aluetta lisää, sekä aloittamaan neuroerilaisen meditaatioryhmän, sillä ryhmässä meditoiminen on usein yksilön harjoitusta tukevaa, mutta neurokirjon ihmisillä on erilaisia tarpeita neuronormaaleihin verrattuna.
 
Kaisu on harjoittanut liikettä ja tietoisuustaitoja vuosikymmeniä ja iloitsee mahdollisuudesta jakaa kokemuksellista tietoa, ja harjoitella lisää yhdessä. Valmistuttuaan kundaliinijooga- ja meditaatio-ohjaajaksi, ja koettuaan meditoinnin värähtelevän voiman, hän on alkanut tutkiskella kuinka monia erilaisia tapoja ja teitä onkaan löytää meditatiivinen syvä Onnen ja Rauhan tila.
 
 
///
 

About Kaisu and Alex 

Alex has been practicing different forms of meditation for about half of their life and is very interested in exploring it further and starting a neurodiversity meditation group because having a group to meditate with can help, but the needs of NDs are different from the needs of NTs.
 
Kaisu has been practicing movement and mindfulness for a big part of her life and is very excited to share her knowledge and practice with us. After becoming a kundalini yoga and meditation instructor, her curiosity increased in the vast field of different ways for experiencing meditation.
 
Peace & Joy.