kun ei keksi, miten sanoisi

Äänemme ei oikein kuulu

Äänemme ei oikein kuulu

kun ei keksi, miten sanoisi

Äänemme ei oikein kuulu

Tämäkin viesti voisi näyttää paremmalta, jos meillä olisi tiedottaja. Meillä olisi usein sanottavaa, mutta emme oikein osaa tai ehdi muotoilla asiaamme.

ASY etsii yhdistyksen tiedottajan tehtävistä kiinnostunutta henkilöä. Yhdistyksenä toimimme pääasiassa vapaaehtoispohjalta, mutta koska tiedottajalle kuuluu jonkin verran rutiininomaisia tehtäviä, jotka olisi hoidettava tehokkaasti ja ajallaan, olemme päättäneet kokeilla pienen vuosittaisen palkkion maksamista tähän rooliin sitoutuvalle. Ennestään toimimme näin taloudenhoitajan ja sihteerin tehtävien kanssa.

Toimenkuvan laajuudesta voidaan neuvotella, mutta minimissään tiedottajan tulisi koota hallituksen kanssa jäsenkirje noin neljä kertaa vuodessa, tehdä kerran kuukaudessa lyhyt tiedote hallituksen päätöksistä, lukea ja kommentoida jäseniltä tulevia artikkeliehdotuksia ja julkaista valitsemamme tekstit sivustossamme, sekä ilmoitella yhdistyksen tapahtumista, kannanotoista ja muista ajankohtaisista asioista some-kanavilla ja sähköpostitse yhteistyötahoillemme. Näihin pitäisi pystyä panostamaan säännöllisesti 5-6 tuntia kuukaudessa.

Jos taitoja ja kiinnostusta riittää, voi myös kiinnittää tiedotusvälineiden huomiota toimintaamme, kertoa meistä potentiaalisille sponsoreille, ylläpitää ja kehittää yhdistyksen sivustoa ja graafisia materiaaleja, kasvattaa kuvapankkia tai kirjoittaa itse pienen määrän artikkeleja. Omia tekstejä voi tuottaa esimerkiksi haastattelujen pohjalta tai raportoiden koulutuksista ja tilaisuuksista.

Jos tehtävä kiinnostaa, ota meihin yhteyttä osoitteella hallitus@asy.fi

Share on facebook
Share on google
Share on twitter