ASY etsii tiedottajaa
kun ei keksi, miten sanoisi

ASY etsii tiedottajaa

Suomen Autismikirjon Yhdistys ry (ASY) etsii tiedottajaa. Tiedottajan tehtävänä on tiedottaa jäsenille ja ulkopuolisille yhdistyksen toiminnasta ja hallituksen päätöksistä.

ASY toimii pääasiassa vapaaehtoispohjalta, mutta koska tiedottajalle kuuluu jonkin verran rutiininomaisia tehtäviä, maksaa ASY tiedottajalle pienen vuosittaisen palkkion. Yhdistys toimii näin ennestään taloudenhoitajan ja sihteerin tehtävien kanssa.

Toimenkuvan laajuudesta voidaan neuvotella, mutta minimissään tiedottajan tulisi koota hallituksen kanssa jäsenkirje noin neljä kertaa vuodessa, tehdä kerran kuukaudessa lyhyt tiedote hallituksen päätöksistä, lukea ja kommentoida jäseniltä tulevia artikkeliehdotuksia, auttaa tekstien julkaisemisessa asy.fi-sivustolla, sekä ilmoitella yhdistyksen tapahtumista, kannanotoista ja muista ajankohtaisista asioista some-kanavilla ja sähköpostitse yhteistyötahoillemme. Näihin pitäisi pystyä panostamaan säännöllisesti 5-6 tuntia kuukaudessa.

Jos taitoja ja kiinnostusta riittää, voi tiedottaja myös kiinnittää tiedotusvälineiden huomiota ASY:n toimintaan, kertoa yhdistyksestä potentiaalisille sponsoreille, ylläpitää ja kehittää yhdistyksen sivustoa ja graafisia materiaaleja, kasvattaa kuvapankkia tai kirjoittaa itse pienen määrän artikkeleja. Omia tekstejä voi tuottaa esimerkiksi haastattelujen pohjalta tai raportoiden koulutuksista ja tilaisuuksista.

Jos tehtävä kiinnostaa, ota yhteyttä ASY:n hallitukseen osoitteella hallitus@asy.fi. Lisätietoja tiedottajan tehtävistä antaa väistyvä tiedottaja olli.ronkainen@asy.fi.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter