Etsitään graafista suunnittelijaa tai muuta vastaavat taidot omaavaa henkilöä!
Kuva: Anna-Reeta Pakarinen

Etsitään graafista suunnittelijaa tai muuta vastaavat taidot omaavaa henkilöä!

Suomen Autismikirjon Yhdistyksen Vakautta vertaistoimintaan -hankkeen (https://asy.fi/vakautta-vertaistoimintaan-esittely/) yhteydessä julkaistaan opaskirjanen ja muuta koulutusmateriaalia vertaistoiminnan järjestäjille. Sen vuoksi etsimme henkilöä, joka voisi palkkiota vastaan suorittaa yhden tai useamman alla olevista tehtävistä:

  • Julkaisujen kuvitus
  • Julkaisujen taitto
  • Julkaisujen graafisen yleisilmeen suunnittelu

Sopivalla henkilöllä voi olla esimerkiksi tutkinto graafisesta suunnittelusta tai markkinoinnista, tai hän on voinut hankkia tarvittavat taidot työkokemuksen kautta. Koska työskentely tapahtuu etätyönä, vaaditaan työntekijältä kykyä kommunikoida aktiivisesti netissä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Lopulliset työtehtävät ja työmäärä räätälöidään niin, että ne vastaavat mahdollisimman hyvin tekijänsä vahvuuksia ja maksettua palkkiota. Koska yhdistyksen tavoitteena on autismikirjolaisten yhteiskunnallisen aseman parantaminen, suositaan työntekijän valinnassa autismikirjolla olevia henkilöitä. Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja koet, että taitosi sopivat yksiin ainakin yhden yllä mainitun tehtävän kanssa, ilmoittaudu yhdistyksen puheenjohtajalle osoitteeseen puheenjohtaja.asy@gmail.com. Lisätietoja työtehtävästä antaa myös Vakautta vertaistoimintaan -hankkeen työntekijä: emmi.varis@asy.fi.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter