Yhdistys tarvitsee toimiakseen mahdollisimman monen jäsenen työpanosta. Mitä enemmän aktiivisia jäseniä yhdistyksellä on, sitä enemmän saamme aikaan ja sitä kevyemmäksi käy yksittäisen vapaaehtoisen työpanos.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoistehtäviä on tarjolla saunan lämmittämisen ja kahvinkeiton kaltaisista rajatuista käytännön tehtävistä aina tapahtumien suunnittelun ja koordinoinnin kaltaisiin vaativampiin tehtäviin. Pyrkimyksenä on, että jokaiselle halukkaalle löytyisi hänen mielenkiinnonkohteisiinsa, vahvuuksiinsa ja toimintakykyynsä sopivia tehtäviä.

Vertaistoiminnan ohjaaminen on myös merkittävä vapaaehtoistehtävä. Ohjaajaksi vertaistoimintaan -sivulta ja Ohjaajan tietopankki -sivulta löytyy lisätietoa ja opasmateriaaleja.

Vapaaehtoisena voit tarvittaessa saada käyttöösi asy.fi -loppuisen sähköpostin ja siihen liittyvällä google-tunnuksella osallistua yhdistyksen toiminnan ja esim. kannanottojen kehittämiseen – kannanotoista ym. enemmän vaikuttamistoiminnan sivulla.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan yleisesti vapaaehtoisena, täytä ja lähetä oheinen lomake, ohjaajana toimimista varten taas löytyy tietoa ja lomake Ohjaajaksi vertaistoimintaan -sivulta.