Perjantain toimistopäivä

ASY:n toimiston väliaikainen nimikyltti.
ASY:n toimiston väliaikainen nimikyltti.

Ensimmäinen päivystys toimistolla Fleminginkadulla ja ensimmäinen blogimerkintä Vave-hankkeessa. Kuvainnollisesti siis löin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ja kirjaimellisesti löin yhtä kärpästä hanskallani, koska joku oli piilottanut tuolille muovikassillisen biojätteitä. Pussi on nyt kiinni.

Hieman vakavammin ilmaistuna, olemme keskustelleet hanketyöntekijöiden ja puheenjohtajan kesken vakituisen toimistoajan pitämisestä perjantaisin kello 11-15. Tuona aikana paikalla ovat hanketyöntekijät ja joku hallituksen jäsenistä. Pääpainona ovat hanke- ja toimistoasiat, mutta ainakin minua saa tulla tervehtimään ihan muuten vain.

Tässä talossa on muuten remontti. Aamupäivän puolella kuulin porausta ja sen jälkeen ajoittaista ryminää ja kolinaa. Ei tämä pahimmasta päästä ole, mutta ääntä kuitenkin. Onneksi remontit ovat vain väliaikainen riesa.

Askartelin itsekin toimiston ulko-oveen väliaikaisen nimikyltin. Kunhan opin käyttämään tulostintamme, niin tilalle tulee hienompi kyltti logon kanssa. Ja nyt syömään.

<Olli