ILMOITUSTAULU

Vertaistoiminnan ilmoitustaulu – Ajankohtaista tietoa, lyhyesti

Vertaistoiminta 21.5. – 25.5.

”Torstai on toivoa täynnä” -iltakävely torstaina 21.5. klo 17 alkaen. Kävely tapahtuu Herttoniemessä Kivinokan ulkoilualueella. Ohjaajalla on lemmikkikoira mukana. Tavataan klo 17 Herttoniemen metroaseman vieressä K‑Supermarket Hertan edessä (Hiihtäjäntie 2). Etsi koiraa, jolla on keltainen huomioliivi. Jos et löydä, soita 050 514 5875. Tulethan paikalle vain terveenä ja pyrithän pitämään turvavälin muihin.

Ilta-assit perjantaina 22.5. klo 17.30 – 19 Google Hangouts Meetissä. Liittymislinkki: https://meet.google.com/fdh-uamt-zrb Ryhmässä vapaata keskustelua äänellä, tekstillä tai molemmilla, halutessasi myös videoyhteydellä. 

Autismikirjon avoin kohtaamispaikka lauantaina 23.5. klo 17.30 – 20.30 Discordissa, kutsulinkki ASY:n palvelimen tervetuloa-kanavalle: https://discord.gg/WtsGybq Kanavalta pääsee kohtaamispaikkaan lauantaina klo 17.30. Kohtaamispaikassa on tekstipohjaista, vapaata keskustelua autismikirjolaisten kesken. Kohtaamispaikkaan voi tulla ja sieltä lähteä mihin aikaan tahansa 17.30 ja 20.30 välillä. Keskustelua voi halutessaan tulla myös pelkästään seuraamaan.

Ryhmä lapsellisille kirjolaisille maanantaina 25.5. klo 17.30 – 19.00 Google Hangouts Meetissä: https://meet.google.com/wue-eepa-exu Tervetuloa mukaan jos sinulla on lapsi tai lapsia ja olet kirjolla, diagnoosi ei edellytys, eikä yhdistyksen jäsenyyttä tarvita. Tällä ryhmäkerralla keskustellaan arjen sujuvuudesta. Keskustelua mm. käytännön vinkeistä esim. aistiherkkyyksien kanssa toimimiseen perheessä, ruokailuun ja aikataulujen suunnitteluun. Osallistua voit mistä päin tahansa. Keskustelu äänellä ja tekstillä, videoyhteyttä ei ole pakko käyttää. Toiveet keskustelunaiheiksi osoitteeseen emmi.varis@asy.fi

Share on facebook
Share on google
Share on twitter