Kesäleiri Tenholan Villa Christinessä 2.-4.8.2019

Emmi Varis 31.5.2019

ASY:n viikonloppuleiri järjestetään 2.-4.8. Tenholassa, Villa Christinessä. Järjestäminen toteutetaan yhteistyössä turkulaisen Aisti ry:n Omituisten Otusten Kerho -vertaisryhmän kanssa. Osallistuminen ei edellytä minkään yhdistyksen jäsenyyttä.  

Leiri pitää sisällään rentoa yhdessäoloa, saunomista ja grillaamista, retken Tenholan kylälle ja torille, retken uimarannalle, vammaisoikeuslakimies Jukka Kumpuvuoren luennon, hanketyöntekijöiden ohjaaman vertaistoimintakeskustelun ja leiriläisten järjestämää ohjelmaa. Mihinkään tekemiseen ei ole pakko osallistua ja leirillä voi viettää aikaa myös omissa oloissaan kauniissa maisemissa. Leiri on päihteetön.  

Leirin kohderyhmänä ovat pääsääntöisesti autismikirjon aikuiset. Autismikirjon aikuiset voivat osallistua oman lapsensa kanssa, jos leirille osallistuminen olisi muuten mahdotonta. Pyrimme järjestämään lastenhoitoapua, jos se on vanhemman osallistumisen kannalta tärkeää. Päävastuu lapsesta on vanhemmalla, ja hänen on varmistettava, ettei lapsen läsnäolo haittaa muiden osallistumista. Yhdistyksellämme ei valitettavasti ole resursseja ohjelman järjestämiseen lapsille eikä taustaselvitettyjä henkilöitä työskentelemään alaikäisten kanssa.

Ruuat valmistetaan leirillä yhdessä. Vapaaehtoisemme hankkii ruokatarvikkeet ruokavalioiden mukaan ja kaikki maitotuotteet hankitaan laktoosittomina. Muut toiveet ja allergiat huomioimme mahdollisuuksien mukaan. 

Autokyydit järjestetään niitä tarvitseville Tammisaaresta leiripaikalle ja takaisin (n. 12 km). 

Tarkempi ohjelma ja muuta lisätietoa lähetetään ilmoittautuneille heinäkuun aikana. 

Leirimaksu on 45 euroa, mihin sisältyy ateriat ja majoitus 2-4 hengen huoneissa. Halutessaan liinavaatteet ja pyyhkeen saa vuokrata Villa Christinestä 10 euron lisämaksulla. 

Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeella: http://app.surveymethods.com/EndUser.aspx?AA8EE2FAA2E8FFF1A8 

Tietoa Villa Christinestä: https://www.villachristine.fi/utrymmen?lang=fi 

Jos lomakkeen täyttämisessä on ongelmia, ota yhteyttä hanketyöntekijään: emmi.varis@asy.fi. 

Ilmoittautuminen auki 26.7. asti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruutuspaikkoja voi jonottaa.