Yhteenvetoa AutVave 2019 -tapahtumaan liittyen

13.12.2019 Anssi Ovaskainen

Saatu palaute oli pääosin positiivista sekä THL:n tiloihin että molempien päivien esityksiin liittyen. Myös tapahtumapaikkojen sijainteihin Helsingissä oltiin tyytyväisiä. Mahdollisuus katsoa esityksiä streamattuina tai jälkeen päin YouTubesta sai positiivista huomiota.

Tähän liittyen kolme videoitua esitystä on nyt ladattu YouTubeen ASY:n kanavalle . Videoiden kuvanlaatu ei ole valitettavasti paras mahdollinen, mutta ääni on selkeä, ja videoita on tarkoitus ladata vielä lisää. Osaa tapahtuman aikana kuvatuista videoista ei ole mahdollista julkaista YouTubessa, mutta niiden katsominen ASYn tilaisuuksissa voi tulla mahdolliseksi myöhemmin.

Asioita, joihin on kiinnitettävä enemmän huomiota seuraavia tapahtumia suunnitellessa ovat erityisesti opasteet tapahtumapaikoilla ja tiedotus sekä ennen tapahtumaa että sen aikana. Vaikka Oodissa oli hyvät tilat esitysten ja työpajojen pitämiseen, tilojen ulkopuoliset käytävät koettiin esteellisiksi, eli myös tilojen valinta on tehtävä jatkossa tarkemmin.