Uusi ryhmä – ASYn retkeilijät

Uusi aika! Sunnuntai 21.2 klo 13-15 Sipoonkorpi, Vantaa

Reitti, taukopaikka ja järvi.

HUOM! Perjantain 5.2. retki siirrettiin sunnuntaille 21.2.!

Helmikuun alussa käynnistyy uusi ryhmä, joka tekee luontoretkiä Uudellamaalla. Ensimmäisenä retkikohteena on Sipoonkorven kansallispuiston reitti Tasakallio–Storträsk.

Reitin pituus on yhteensä 2 km. Rauhallinen tahti ja helppo maasto. Reitti on esteetön, mutta pyörätuolilla liikkuville suositellaan avustajaa.
https://www.luontoon.fi/sipoonkorpi/reitit

ASY tarjoaa makkaran ja kylmän mehun, voit ottavuoksi ja uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman piana omat eväät ja vesipullon mukaan. Tarkoituksena on grillata taukopaikalla, mutta mahdollinen ruuhka ja koronaturvallisuus huomioiden. Pyritään pitämään turvaväliä ulkonakin. Peruthan tulosi, jos sinulla on yhtään kipeä olo.

Lapset ja koirat ovat tervetulleita huoltajansa vastuulla. Huolehdithan itsellesi, lapsellesi ja koirallesi säänmukaisen varustuksen, varsinkin taukopaikalla voi tulla helposti kylmä.

Kuusi ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Tikkurilan asemalta pääsee kaksi henkilöä autokyydillä, jos käyttää maskia. Ilmoittautuneisiin ollaan sähköpostitse yhteydessä tarkempien ohjeiden antamiseksi. Kerro ilmoittautuessasi koko nimesi ja puhelinnumerosi sekä se, tuletko suoraan Sipoonkorpeen vai Tikkurilaan.

Ilmoittautuminen sähköpostilla:
luontoretki@outlook.com

Ryhmän oma sivu: https://asy.fi/asyn-retkeilijat/