Rauhallista ja rauhoittavaa retkeilyä. Luonnosta nauttimista, kävelyä, juttelua ja eväiden syöntiä.

ASYn retkeilijät

Tapaamiset: Kerran kuussa, yleensä lauantaina tai sunnuntaina päivällä

Paikka: Uudenmaan alue, vaihtuvat kohteet

Ohjaaja: Suvi Lehtinen

Lisätietoja: Ryhmä vierailee eri luontokohteissa pk-seudulla ja kehyskunnissa.

Ilmoittautuminen retkille ja kyselyt suvi.lehtinen@asy.fi ja grillauskohteissa mainitse otatko vegaanisen vai tavallisen grillimakkaran. Lähetän infokirjeen sähköpostilla, noin 5vrk ennen retkeä, jossa mm. maininta tapaamispaikasta sekä tarkemmista kulkuyhteyksistä. Viime hetken ilmoittautumiset/peruuntumiset ok.

Diagnoosi tai yhdistyksen jäsenyys eivät ole osallistumisen edellytyksiä. Kuuden ilmoittautuneen rajoitus liittyy koronaan ja mahdollisesti kasvaa tilanteen muuttuessa. Ryhmän tulee pysyä yhdessä, ja osallistujan tulee ilmoittaa ohjaajalle, jos poistuu kesken retken.

Vain terveenä retkille!
Kaikki lämpimästi tervetuloa!

Ota yhteyttä: suvi.lehtinen@asy.fi


ASYn retkeilijöiden tulevat ulkoiluretket:

Kevätkaudella tulossa retki Kallahdenniemeen 7.5., Viikin Pornaistenniemeen ja Lammassaareen 18.5., sekä Vartiosaareen 2.7.

Kahta muuta retkeä suunnitellaan Luukkiin ja Sipoonkorpeen.

Alla lisätietoa.

 

Retki Kallahdenniemeen

Tervetuloa ASYn ohjatulle luontoretkelle ja grillaamaan  Kallahdenniemeen merenrannalle Helsinkiin su 7.5.2023 klo 13-16 

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen suvi.lehtinen@asy.fi niin saat retken tarkemman infokirjeen. Mainitse myös puhelinnumerosi esteiden varalta, sekä otatko grillattavaksi tavallisen tai vegaanimakkaran.

Osallistumisen säännöt:

  • Retkelle voit tulla terveenä
  • Retkelle jokainen osallistuu omalla vastuullaan ja huolehtii itsestään
  • Mikäli tarvitset johonkin asiaan apua tai neuvoa niin kerrothan siitä vetäjälle
  • Noudatamme ASYssa turvallisen tilan periaatetta ja toimimme niin myös näillä retkillä, joten kiusaaminen ja toisten arvostelu ei ole sallittua. Kunnioitamme ja arvostamme toisiamme sellaisena kuin olemme ja toistemme näkemyksiä asioista vaikka ne eivät vastaisi omiamme. Annamme muillekin puheenvuoron ja kuuntelemme toisia. Toimimme vertaistuellisessa, arvostavassa ja hyvässä ilmapiirissä.
  • Ilmoitathan mikäli et pääsekään osallistumaan retkelle syystä tai toisesta, ettei vetäjä turhaan odota sinua
 

Retki Viikin Lammassaareen ja Kuusiluodolle

18.5 Asyn ohjattu luontoretki suuntaa Viikin Lammassaaren lintutornille ja eväät syödään viereisellä Kuusiluodolla, jonne pääsee pitkospuita pitkin. Saaressa on lampaita vapaana. Tapaaminen Lukkosillalla. Infokirjeessä tarkemmat tiedot.

Retkelle ennakkoilmoittautuminen sähköpostitse Suvi.lehtinen@asy.fi 

Laitan sinulle paluupostissa infokirjeen.

Ilmoitathan esteiden varalta myös puhelinnumerosi. 

Retki Vartiosaareen

Tervetuloa Helsingin Vartiosaareen ohjatulle ASYn luontoretkelle 2.7.2023 sunnuntaina.
Luvassa saaristoveneellä matka saareen, eväsretki ja tutustumista mielenkiintoisen saaren historiaaan, jossa myös kesälampaita. Mahdollisesti uiminenkin onnistuu.
 
Tarkemmat tiedot tulevat myöhemmin, mutta ilmoittautua jo voi osoitteeseen Suvi.lehtinen@asy.fi

Vuoden 2022 menneet ulkoiluretket

11.9. Luontoretki Espoon Luukkiin (Nuuksioon), seitsemän lammen kierros 11.9.2022 klo 13.00–17.00. Patikoimme n. 4 tuntia. Retken pituus on 8,6km. Pidämme välissä kaksi taukoa, joista jälkimmäisellä grillaamme makkaraa. Tarvitset retkeilykengät tai vastaavat, joilla on mukava kävellä suhteellisen pitkä reitti. Itsenäisesti saapuville tapaamispaikan osoite on Vanha Luukintie 27, 02970 Espoo.

23.7. ASYn Suomenlinna retki & piknik -päivä

10.7 Saaristomerimatka ja luontoretki Helsingin Vartiosaareen

15.5. Matosaari, Jollas Helsinki. Pieni satumainen saari, jonne pääsee kävellen. Klo 14-17. Kohde on kaunis, pieni saari, josta löytyy vanhoja Krimin sodan aikaisia raunioita sekä meripelastusasema. Kiikarit kannattaa ottaa mukaan eikä uiminenkaan ole mahdotonta vanhalta uimarannalta. Saaressa vietämme kiireetöntä aikaa pari tuntia omia eväitä syöden. Asy tarjoaa lisäksi keksiä ja suklaata.

10.4. klo 13.15, Sipoo Byabäckenin kaunis luontopolku ja matkan varrella rentoa grillausta laavulla.

23.2. Laajasalon uimarannan edusta lähtöpaikka, Helsinki. Keskiviikko klo. 13-16 (talvilomaviikko) Laajasalon edustalla jäällä kävelyretki ja jäällä pidettävä Pop-up kahvila, jos auki vierailemme siinä.  Ota varuilta käteistä mukaan. Ota varuilta omat eväät, jos jäällä kahvila kiinni.  Pukeudu lämpimästi. Pakkasraja -15c. Kellonaika viitteellinen, tarvittaessa lopetamme aikaisemmin.

23.1. Paloheinän ulkoilukeskus, Helsinki  sunnuntaina klo. 13-16. Mennään pulkkamäkeen (oma pulkka/liukuri mukaan!) tai vaihtoehtoisesti voit hiihtää alueella itsenäisesti ja omakustanteisesti sillä välin. Tarjolla kaikille kuumaa mehua. Omat eväät mukaan. Pukeudu lämpimästi. Pakkasraja -15c. Kellonaika viitteellinen, tarvittaessa lopetamme aikaisemmin.