Rauhallista ja rauhoittavaa retkeilyä. Luonnosta nauttimista, kävelyä, juttelua ja eväiden syöntiä.

ASYn retkeilijät

Tapaamiset: Kerran kuussa, yleensä sunnuntaisin klo 14–17

Paikka: Uudenmaan alue, vaihtuvat kohteet

Ohjaaja: Suvi Lehtinen

Lisätietoja: Ryhmä vierailee eri luontokohteissa pk-seudulla ja kehyskunnissa. Luvassa on kävelyä, eväiden syöntiä, mahdollisesti välillä makkaranpaistoa, saunomista tai frisbeegolfia. Mukaan ovat tervetulleita kuusi ennakkoon ilmoittautunutta autismikirjon aikuista sekä lapset ja koirat heidän kanssaan. Diagnoosi tai yhdistyksen jäsenyys eivät ole osallistumisen edellytyksiä. Kuuden ilmoittautuneen rajoitus liittyy koronaan ja mahdollisesti kasvaa tilanteen muuttuessa. Ryhmän tulee pysyä yhdessä, ja osallistujan tulee ilmoittaa ohjaajalle, jos poistuu kesken retken.

Ota yhteyttä: suvi.lehtinen@asy.fi


Kevätkauden 2021 kerrat ja seuraavan retken ohjeet:

 

25.7. Lemmenlaakso, Järvenpää (jo kello 11)

ASYn retkeilyryhmässä mennään virkistäytymään 25.7 sunnuntaina Järvenpään Lemmenlaaksoon (luonnonsuojelualue) klo 11-13.
 
Huom. Retki aikaistuu ja alkaa jo klo 11, jotta välttyisimme paahtavalta helteeltä. Kuljemme suojaisia metsäteitä ja polkuja, jossa varjoa tarjolla runsaasti.
Tämä retki on maastoltaan vaativahko, eli nousuja ja laskuja ja maasto paikoitellen epätasaista. Mutta reitti on vaihteleva lehdosta havumetsään välillä kulkien Keravanjoen rantaa.

Metsäpalovaroitus voimassa. Joten laavulla syömme eväät. Tarjolla mansikkamehua, keksiä ja teetä. Ota halutessasi omat eväät lisäksi 😊
 
Oli tarkoitus että olisi lopuksi frisbeegolfin peluuta, mutta se on peruttu helteen takia. Halukkaille voin opettaa kyllä lyhyesti alkeet retken lopussa.
 
Meidän autossa 2 kimppakyyti paikkaa vapaana.
 
Osallistujamäärärajoitukset ovat periaatteessa purettu, mutta jotta ryhmäkoko pysyy tarpeeksi pienenä otan n. 10 retkeilijää mukaan.
Kaikki tervetulleita, jotka kokevat olevansa kirjolla. Myös lapset ja koirat voi tulla.
 
Ilmoittautuminen (ja puh.nrosi) osoitteeseen: suvi.lehtinen@asy.fi
 
Mainitse jos olet kiinnostunut kimppakyyti autopaikasta.
 
Laitan infokirjeen sähköpostilla mm. tapaamispaikasta.