Työnantajana Suomen Autismikirjon Yhdistys toteuttaa positiivista syrjintää asettamalla autismikirjon henkilöt etusijalle mahdollisissa rekrytointiprosesseissa sekä ostaessaan erilaisia palveluita.

Tule mukaan toimintaan!

Tällä hetkellä ASYllä ei ole tehtäviä avoinna.

Ilmoitukset tehtävistä ja työpaikoista julkaistaan tällä sivulla, ja niistä tiedotetaan myös ASYn tiedotuskanavilla. Mikäli olet kiinnostunut harjoittelusta, työkokeilusta tai palkkatukityöstä ASYssä, voit myös lähettää viestiä osoitteeseen hallitus@asy.fi, silloinkin kun tällä sivulla ei ole julkaistuna ilmoituksia.

Yleensä työpaikkoja tulee täytettäviksi hankkeiden yhteydessä, mutta toisinaan rekrytoimme osa-aikaisiin tehtäviin esimerkiksi toimiston ylläpitoon liittyen. Ostamme myös säännöllisesti erilaisia palveluita yksityishenkilöiltä tai yrityksiltä liittyen graafisen ilmeen ja verkkosivujen suunnitteluun tai muihin hetkellisiin tarpeisiin.

Tapahtuman suunnittelua ja koordinointia on toteutettu opiskeluun kuuluvana työharjoitteluna. Ja esimerkiksi tiedottajan tehtäviä on hoidettu työkokeilussa.