ASY järjestää vuosittain useita tapahtumia, joissa viihdytään, verkostoidutaan ja vaikutetaan. Tapahtumien omilta sivuilta löydät niitä koskevia esittelyjä ja ajankohtaista tietoa.

ASYn tapahtumat

Yleistä tapahtumista

ASY panostaa vuosittain työtä ja yhdistyksen resursseja neljään tapahtumaan. Nämä ovat Autistic Pride Day (APD), kesäleiri, vapaamuotoinen piknik Suomenlinnassa, tietoon ja vaikuttamiseen keskittyvä autismikirjon syystapahtuma sekä pikkujoulut. Säännöllisesti toistuvien vuosittaisten tapahtumien lisäksi voimme tukea vapaaehtoisia järjestämään retkiä, ekskursioita, koulutuksia ja harrastepäiviä.

Tapahtumien päivämääriä 2022

  • Päivämääriä täydennetään tähän sitä mukaa kuin niitä on tiedossa

 

Mukaan tekemään ja osallistumaan

Vapaaehtoisten aktiivinen osallistuminen tapahtumien ideoinnissa, suunnittelussa ja toteutuksessa on meille tärkeää. Toivotamme kaikki halukkaat tervetulleiksi vapaaehtoistoimintaan. Tehtäviä on yhtä monia kuin taitoja ja mielenkiinnon kohteitakin.

Alaikäiset voivat osallistua ASYn tilaisuuksiin vanhempiensa tai muiden heistä vastaavien aikuisten seurassa, ellei tapahtuman tiedotuksessa ole erikseen mainittu, että se on vain täysi-ikäisille.

Joissakin yhdistyksen tilaisuuksissa voidaan tarjota yhdistyksen puolesta korkeintaan 1-2 alkoholiannosta. Tällaisesta mainitaan erikseen. Muutoin tapahtumat ja tilaisuudet ovat täysin päihteettömiä.

Klikkaa otsikkoa siirtyäksesi tapahtuman omalle sivulle

©2021 Suomen Autismikirjon Yhdistys