Tervetuloa mukaan Suomen Autismikirjon Yhdistys ASY ry:n aikuisten autismikirjolaisten vertaisryhmään! Mukaan ovat tervetulleita niin itse itsensä autismikirjon henkilöksi määritelleet kuin virallisella diagnoosillakin varustetut ihmiset. Ikäraja ryhmässä on 18.

Lappeenrannan vertaisryhmä

Tapaamiset: Kerran kuussa keskiviikkoisin klo 17.30–19.30 18.30-19.30. Mahdolliset muutokset aikatauluun on kerrottu kalenterissa.

Paikka: Kuutinkulma, osoitteessa Valtakatu 23 LH 503, 53600 Lappeenranta
Lappeenrannan ryhmä keskiviikkona 5.5. kello 18.30-19.30 toteutetaan rajoitusten vuoksi etänä zoomissa. Ilmoittudu asperger.lpr@gmail.com, niin saat linkin. Tervetuloa mukaan myös uudet ja muiltakin paikkakunnilta.

Lisätietoja: Tapaamisissa voi esittäytyä, jos haluaa, mutta on mahdollisuus tulla vain yhdistyksen tarjoamille kahveille ja kuulostelemaan tunnelmaa. Myös tukihenkilön kanssa voi tulla paikalle. Tapaamiset ovat maksuttomia ja eivät edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Tapaamisiin voi tulla myös piipahtamaan vaikka osaksi aikaa. Tapaamisten teemoilla viritellään keskustelua, mutta muutoin tapaamiset ovat vapaamuotoisia.

Ota yhteyttä: Tapaamisiin voi ilmoittautua ja kysyä tarkempia tietoja osoitteesta asperger.lpr@gmail.com. Laita viestiä varsinkin, jos näyttää, että tarvitset opastusta paikalle löytämisessä!