Tervetuloa mukaan Suomen Autismikirjon Yhdistys ASY ry:n aikuisten autismikirjolaisten vertaisryhmään! Mukaan ovat tervetulleita niin itse itsensä autismikirjon henkilöksi määritelleet kuin virallisella diagnoosillakin varustetut ihmiset. Ikäraja ryhmässä on 18.

Lappeenrannan vertaisryhmä

Tapaamiset: Vuoden viimeinen tapaaminen on  keskiviikkona 1.12.2021. Vuonna 2022 tapaamiset siirtyy keskiviikolta torstaille. Tapaamiset on kerran kuussa torstaisin klo 17.30-19.30. 

Paikka: Kuutinkulma, osoitteessa Valtakatu 23 LH 503, 53600 Lappeenranta

Lisätietoja: Tapaamisissa voi esittäytyä, jos haluaa, mutta on mahdollisuus tulla vain yhdistyksen tarjoamille kahveille ja kuulostelemaan tunnelmaa. Myös tukihenkilön kanssa voi tulla paikalle. Tapaamiset ovat maksuttomia ja eivät edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Tapaamisiin voi tulla myös piipahtamaan vaikka osaksi aikaa. Tapaamisten teemoilla viritellään keskustelua, mutta muutoin tapaamiset ovat vapaamuotoisia.

Ota yhteyttä: Tapaamisiin voi ilmoittautua ja kysyä tarkempia tietoja osoitteesta asperger.lpr@gmail.com. Laita viestiä varsinkin, jos näyttää, että tarvitset opastusta paikalle löytämisessä!