Yhteystiedot ja hallitus

Yhdistyksen hallitus 2.3.2019 alkaen

Hallituksen varsinaiset jäsenet ovat Heta Pukki (pj), Jan-Mikael Fredriksson (vara-pj), Teemu Wettenhovi (taloudenhoitaja), Helena Öhman, Maija Oksanen, Anna-Reeta Pakarinen ja Ari Hietikko

Meihin voi ottaa yhteyttä seuraavasti:

Koko yhdistystä koskevat tiedustelut, yhteistyötarjoukset ja aloitteet

• Koko hallitus: hallitus@asy.fi
  • Puheenjohtaja: puheenjohtaja@asy.fi
  • Yksittäiset hallituksen jäsenet: osoitteet muotoa etunimi.sukunimi@asy.fi
Jäseneksi liittyminen, eroaminen, yhteystietojen muutokset
  • Sihteeri: sihteeri@asy.fi (yhdistyksen sihteerinä toimii Emmi Varis, joka on myös hanketyöntekijä)
Jäsenmaksuja koskevat tiedustelut
  • Taloudenhoitaja: taloudenhoitaja@asy.fi
Sisäinen ja ulkoinen tiedotus, jäsenkirje, asy.fi-sivuston sisältö
  • Tiedottaja: olli.ronkainen@asy.fi
Pääkaupunkiseudun vertaistoimintaa ja Vakautta Vertaistoimintaan -hanketta koskevat asiat, toimitilan varaaminen
  • Hankepäällikkö Karelia Wilenius: karelia.wilenius@asy.fi (opintovapaalla 18.10.2019 asti)
  • Hanketyöntekijä Emmi Varis: emmi.varis@asy.fi (lomalla 31.7. asti)
  • Hanketyöntekijä, Karelia Wileniuksen sijainen Olli Ronkainen: olli.ronkainen@asy.fi

Jos et ole varma, kenelle asiasi kuuluu, voit lähettää sen osoitteeseen info@asy.fi, jolloin hanketyöntekijät vastaavat siihen tai lähettävät sen eteenpäin.

Yhdistyksellä ei ole palveluneuvontaa, emmekä tuota sosiaali- tai terveyspalveluja. Palvelutarpeita koskevissa asioissa kehotamme kääntymään Autismi- ja Aspergerliiton palveluneuvonnan puoleen tai menemään paikallisiin vertaisryhmiin.

Vertaisryhmien osallistujilla on usein kokemustietoa siitä, miten lähialueiden palvelut toimivat, joten he saattavat pystyä auttamaan alkuun.

Autismi-  ja Aspergerliiton palveluneuvonnan yhteystiedot

YHDISTYKSEN TOIMITILA

Vetehisenkuja 3, 00530 Helsinki

Jos haluat poiketa toimistolle, sovi aika sihteeri Emmi Variksen kanssa (sihteeri@asy.fi). Toimistolla on mahdollisuus tutustua yhdistyksen taide- ja käsityömateriaaleihin, kirjoihin sekä kokous- ja koulutustekniikkaan, joita voi hyödyntää vertaistoiminnassa, koulutuksissa ja jäsenten aloitteesta järjestetyissä tilaisuuksissa.

Facebook-Sivu
Youtube-kanava