Suomen Autismikirjon yhdistyksen toiminta-alueena on koko Suomi. Toimistomme sijaitsee Helsingissä. Tapahtumamme keskittyvät enimmäkseen pääkaupunkiseudulle. Järjestämme vertaistoimintaa ja tapahtumia myös verkossa eri alustoilla. Lisäksi teemme yhteistyötä eri alueiden järjestöjen kanssa.

Yhteystiedot

Hallitus: hallitus@asy.fi

– Hallitukselle osoitetut aloitteet
– Yksittäiset hallituksen jäsenet: etunimi.sukunimi@asy.fi
 

Puheenjohtaja: puheenjohtaja@asy.fi

– Koko yhdistystä koskevat yhteistyötarjoukset ja aloitteet
 

Sihteeri: sihteeri@asy.fi

– Sääntöjä ja pöytäkirjoja koskevat asiat
 

Jäsensihteeri: jasensihteeri@asy.fi

– Jäsenhakemukset, eroilmoitukset, yhteystietojen muutokset jäsenrekisteriin
 

Taloudenhoitaja: taloudenhoitaja@asy.fi

– Jäsenmaksuja ja laskuja koskevat tiedustelut
 

Tiedottaja:tiedottaja@asy.fi

– Materiaalin tarjoaminen sivustoon, muut tiedotusasiat
 

Yleiset tiedustelut: info@asy.fi

– Viestisi ohjataan oikealle taholle
 
 
ASY:llä ei ole palveluneuvontaa, emmekä tuota sosiaali- tai terveyspalveluja. Palvelutarpeita koskevissa asioissa kehotamme kääntymään Autismiliiton neuvontapalvelun puoleen.

Toimisto ja toimitila: Fleminginkatu 25 D 46, 00500 Helsinki

ASY:n toimitila palvelee toimistona, kokous- ja koulutustilana, vertaisryhmien kokoontumistilana sekä vierailevien kouluttajien ja yhdistyksen asioissa matkustavien jäsenten majoitustilana.

Toimistona ja koulutustilana tomivan etuhuoneen puolella on hyvä kokoustekniikka niin etä- kuin lähitapaamistenkin pitämiseen.

Keittiöstä löytyy mm jääkaappi, mikroaaltouuni, vohvelirautoja, kahvin- ja vedenkeittimiä sekä astiasto.

Tiloissa on taide-, käsityö- ja askartelutarvikkeita, pelejä, kirjoja ja asiakasläppäreitä, jotka ovat  vapaasti käytettävissä yhdistyksen vertaisryhmien ja tapahtumien yhteydessä.

Tilava takahuone mahdollistaa vaikka kahden rinnakkaisen keskustelun pyörittämisen samanaikaisesti, tai erillisen toiminnan lapsille vanhempien osallistuessa keskusteluihin etuhuoneessa.

Löydä meidät verkosta!

ASY:n Facebook -sivu toimii yhdistyksen tiedotusalustana ja sivulla käydään autismikirjoa koskettavaa ajankohtaista keskustelua vaihtelevista aiheista.

Julkisen sivun lisäksi yhdistyksellä on myös suljettu Facebook -ryhmä, jossa hallitus, yhdistyksen jäsenet ja muut toiminnasta kiinnostuneet voivat keskustella.

Twitter -tilillä seuraamme yhteiskunnallista keskustelua ja verkostoidumme eri viranomaisten, yhteisöjen ja yrotysten kanssa.

Julkaisemme YouTube -kanavallamme AutVave -luentoja, haastatteluja, koulutusvideoita ja opasvideoita eri verkkoalustojen käyttöön.

ASY järjestää vertaistoimintaa ja koulutuksia Discord -palvelimella. Toivomme, että palvelin kokoaa yhteen autismikirjon aikuisia kautta maan ja muodostuu yhteisöksi, jossa jokainen uskaltaa olla oma itsensä.