Pandemian aiheuttamaan poikkeustilaan mukautuminen on sujunut hyvin ja ASYn vertaistoimintaa on siirretty nettiin. Tässä yhteydessä on aloitettu myös kolme uutta ryhmää: Ryhmä autismikirjolla oleville vanhemmille, Ilta-assit ja liikuntatuokio. Näin tehokas reagointi ei olisi ollut mahdollista ilman aktiivisten vapaaehtoistemme työpanosta ja aloitteellisuutta.  

ASYn käytössä oleville alustoille laaditaan tarvittaessa käyttöohjeita. Työntekijät auttavat tarpeen mukaan osallistujia ja ohjaajia keskustelualustojen käytössä ja uusien ryhmien perustamisessa. Tavoitteena on, että sekä osallistujat että ohjaajat voivat keskittyä ryhmätoimintaan ilman, että heidän tarvitsee käyttää aikaa teknisten ongelmien ratkomiseen. 

Ajantasaiset nettiryhmien tiedot löytyvät ilmoitustaulultamme: https://asy.fi/kategoria/ilmoitustaulu/ 

Tämänhetkisten ryhmien liittymislinkit: 

Keskiviikkokerho seuraavan kerran Discordissa 22.4. klo 16 – 18: https://discord.gg/3AmwwNu 

Ilta-assit Google Meetissä joka perjantai klo 17.30 – 19: https://meet.google.com/fdh-uamt-zrb 

Autismikirjon avoin kohtaamispaikka Discordissa joka lauantai klo 17.30 – 20.30: https://discord.gg/7cXHxEY 

Ryhmä vanhemmille, jotka ovat autismikirjolla Google Meetissä, 1 – 4 kertaa kuussa maanantaisin klo 17.30 – 19: https://meet.google.com/wue-eepa-exu 

Yhteiskunnallisten asioiden ryhmä seuraavan kerran Tukinetissä la 2.5. klo 15 – 17: https://tukinet.net/ryhmachatit/yhteiskunnallisten-asioiden-ryhma/ 

Liikuntatuokio Google Meetissä tiistaisin klo 11-11.45: https://meet.google.com/wih-pxnn-ngd 

Hanketyöntekijät vastaavat nettiryhmiin liittyviin kysymyksiin: anssi.ovaskainen@asy.fi ja emmi.varis@asy.fi. Laitathan viestin vastaanottajiksi molemmat hanketyöntekijät, näin viestiisi vastataan mahdollisimman nopeasti.