Autismiystävällisyys-sertifikaatti viestii autismikirjon ihmisten huomioinnista

Sertifikaatti yrityksille ja organisaatioille

Rekrytoitko? Järjestätkö tapahtumia? Pyöritätkö yritys- tai yhdistystoimintaa? Kun toiminnassasi huomioidaan autismikirjon ihmisten tarpeet, voit viestiä asiasta Autismiystävällinen-sertifikaatilla. Sertifikaatti on visuaalinen työkalu ja askel kohti autismiystävällistä Suomea. Se kertoo neurokirjon ihmisille ja heidän läheisilleen, että tarjolla on tasavertaisempia mahdollisuuksia kokea, kuulua, nauttia kulttuurista, hakea töitä tai osallistua erilaisiin tilaisuuksiin.

Saavutettavuus on nykyaikaisen kulttuurin edellytys. Kun tarjoat autismiystävällistä asiakaskokemusta, saat yhteyden aivan uuteen kohderyhmään ja näytät esimerkkiä myös muille tahoille. Sertifikaatin ehdot täyttämällä saat näkyvyyttä Suomen Autismikirjon yhdistyksen nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. ASY on tukenasi koko prosessin ajan. Tarjoamme neuvontaa ja lisätietoa autismikirjosta.

Sertifikaatin hakeminen

Ota meihin yhteyttä sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä ja voimme aloittaa hakuprosessin. Katsomme yhdessä mitä juuri sinun organisaatiosi voisi tehdä autismiystävällisyyden eteen!

Yhteistyökumppanit

Autismiystävällinen-sertifikaattia on ollut suunnittelemassa useampi taho ja sadat ihmiset ovat kertoneet mitä autismiystävällisyys tarkoittaa. Sertifikaatti on perustettu alunperin Autismisäätiön toimesta, jonka kanssa yhteistyössä sisältöä on ollut keräämässä Suomen Autismikirjon Yhdistys, Autismiliitto ja Autismiyhdistys PAUT ry. Nämä neljä tahoa muodostavat toimikunnan, joka katsoo, että kriteerit sertifkaatin myöntämiseen täyttyvät.

Fleminginkatu 25 D 46, 00500 Helsinki

info@asy.fi

Muut yhteystiedot >>

 

Tietosuojaseloste >>

Materiaalipankki >>

Toimintakalenteri >>

©2022 Suomen Autismikirjon Yhdistys