ASY järjestää vuosittain pikkujoulujuhlan, joka on perinteisesti tuonut yhteen suurehkon määrän jäseniä jouluruokailun ja tutustumisen merkeissä.

Pikkujoulut

9.12. klo 15-18

Juhlatila Pesäke, Haapaniemenkatu 14, Helsinki

Mahdollisuus jatkoihin ja saunomiseen ASYn tiloissa, Fleminginkatu 25 D 46, klo 22 asti (sauna: klo 19-22)

Tarjoilu ja ohjelma

Tarjoamme perinteistä jouluruokaa, eli laatikoita, kinkkua, lohta, kalkkunaa, rosollia ja lisäkkeitä, sekä glögiä, kahvia, teetä, piparkakkuja ja suklaata.

Erityisruokavaliot huomioidaan.

Ohjelmasta vastaavat yhdistyksen vapaaehtoiset.

Pesäkkeen salissa on äänentoistojärjestelmä, ja siellä voidaan pitää musiikkiesityksiä ja laulaa karaokea. Vieressä on erillinen huone, jossa voidaan toteuttaa hiljaisempaa ohjelmaa. Tiedot ohjelmasta tarkentuvat tälle sivulle suunnittelun edetessä.

Tämä tilaisuus ei ole alkoholiton. Osallistujat voivat tilata korkeintaan kaksi annosta viiniä, olutta, siideriä tai terästettyä glögiä. Omia alkoholijuomia ei voi tuoda.

Tervetuloa juhlimaan vertaisporukalla!

Ennakkoilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Koska yhdistyksen varat tällaiseen toimintaan ovat rajalliset, tänä vuonna perimme osallistujilta 10 € osallistumismaksun.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella ja varaa paikkasi maksamalla osallistumismaksu näillä tiedoilla:

Saaja: Suomen Autismikirjon Yhdistys ry
Tilinumero: FI35 8000 1271 2663 23
Maksettava määrä: 10 €
Viesti: Pikkujoulut / osallistujan nimi

©2022 Suomen Autismikirjon Yhdistys

ASY järjestää vuosittain pikkujoulujuhlan, joka tuo yleensä suurehkon määrän jäsenistämme yhteen rennon oleilun, jouluruokailun ja tutustumisen merkeissä. 

Pikkujoulut

Suomen Autismikirjon Yhdistys järjestää vuosittain pikkujoulut, jonne kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Tyypillisesti pikkujoulut järjestetään pääkaupunkiseudulla ja ohjelmassa on usein jäsenien omia esityksiä, Joulupukin vierailu ja saunomista. Jouluruokailu järjestetään vapaaehtoisvoimin. Vuoden 2020 pikkujoulut järjestettiin pandemiatilanteesta johtuen poikkeuksellisesti netissä ja tapahtuma oli kaikille avoin.

Tälle sivulle julkaistaan marras–joulukuun aikana tulevien pikkujoulujen ohjelma ja aikataulut.